nyubusz
 
MENÜ
 
VIDÁM PERCEK
 
MIBEN SEGÍTHETÜNK?
 
SZOLGÁLTATÁSAINK
 
IRODALOM BARÁTOK
 
KLUB HÍRADÓ
 
IN MEMORIAM
 
KREATÍVAK
 
ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK
 
NYUGDÍJAS ÉLETÜNKRŐL
 
TALLÓZÓ
 
PRAKTIKÁK
 
RECEPTEK
 
ÍRJON NEKÜNK

nyubusz@gmail.com

 

 

 

 

 

 
VENDÉGKÖNYV

 

 
KÉPTÁRUNK
 
VISSZANÉZŐ
 
Nyugdíjasok a nyugdíjasokért

 

                   Nyugdíjasok szolidaritása a rászorultakért!     

 Tisztelt Nyugdíjas Kortársam!

 

Jó és megkönnyíti az életünket, ha valamilyen módon csökkenthetjük közüzemi költségeinket, többek között az áram és a gáz havi díját!

Így sokunknak jól jött a 9.000 Ft-os utalvány, hiszen van, aki ezzel a díj hátralékának összegét tudta rendezni, vagy felhasználva  az összeget gáz,vagy villanyszámlára a következő hónapban egy kis összeggel növelni tudta az unokák karácsonyi  ajándékaira félretett pénzt.

Persze azt is tudjuk, hogy van sok szegény honfitársunk, aki nemhogy ajándékot nem tud venni a gyerekeinek, unokáinak, de jelentős tartozása van gáz és elektromos áram számláiban, már-már ezzel kockáztatja a gáz és áram kikapcsolását télidőben.

Gondoljunk rájuk és segítsük őket az általunk fel nem használt  9.000 Ft-os utalvány átadásával 2019 decemberéig!

Az utalványok önkéntes adományként leadhatók a Nyugdíjasok Budapesti Szövetségénél és Budapest XIII. kerület Idős Klubjaiban.

A gyűjtés és az összegyűjtött utalványok – szigorú nyilvántartás mellett - a mellékelt tájékoztató szerint kerülnek felhasználásra  az anonim rászorultak a gáz és áramszámlái tartozásainak rendezésére 2020 március végéig.

Köszönöm   önkéntes  adományodat, amellyel a nehéz körülmények között élő honfitársainkat segíted!

2019. október 14.

                                                      Tisztelettel:

 

                                                    Véghné Reményi Mária

                                      Nyugdíjasok Budapesti Szövetségének

                                                            elnöke

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rezsiutalványt közvetítünk,

Nyugdíjasok Nyugdíjasokért!

A Nyugdíjasok Budapesti Szervezete és a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat Szociális Szolgáltató Központja közösen meghirdette a Nyugdíjasok a Nyugdíjasokért elnevezésű szolidaritási programját.

A két szervezet vállalja, hogy intézményeiben 2019. december 31-ig összegyűjtik a felajánlott utalványokat, majd a Szociális Szolgáltató Központ 2020. március 15-ig szétosztja azokat és közreműködik a beváltásban. A felajánlott rezsiutalványokat szociálisan rászoruló nyugdíjasok, nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapják meg, akiknek a nyugdíj, vagy nyugdíjszerű ellátása nem haladja meg az öregségi nyugdíjminimum kétszeresét, 57.000 forintot.

A nyugellátásokban és más nyugdíjszerű ellátásokban részesülő személyek részére juttatott háromszor 3000 forint címletű rezsiutalványt 2020. március 31-ig lehet felhasználni villany- és gázszámla kiegyenlítésére.

A leadás helyszínei és időpontja:

  • Nyugdíjasok Budapesti Szervezete: 1054 Budapest, Akadémia utca 1. I. emeleti pénztár hétfői napokon 10.00-13.00 között
  • Prevenciós Központ 1134 Tüzér u. 56-58
  • Idősek klubjai:

        Ezüst Kor

     Szabolcs u. 12-14.

        Klub Kávézó

    Szent István krt. 8.

        Évgyűrűk

    Jász u. 130.

        Derűs Szívek

    Gyermek tér 1.

        Derűs Alkony

    Újpalotai út 14.

        Őszikék

    Kárpát u. 23-25

        Napfény

    Visegrádi u. 96/b

        Reménysugár

    Kassák L. u. 38.

        Indián Nyár

    Pap Károly u. 22/c

        Nosztalgia Ház

    Zsinór u. 14.

 

 

  • Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szociális- és Köznevelési Osztály: 1139 Budapest, Béke tér 1. ügyfélfogadási idő: hétfő: 13:30- 18:00, szerda: 8:00 -16:30, péntek 8:00-11:30

 

 

Munkanapokon, 8:00 – 16:00 óra között.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

GENERÁCIÓNK 1 SZÁM

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

MUNKALEHETŐSÉG, NEM CSAK NYUGDÍJASOKNAK!

A NYUGDÍJASOK BUDAPESTI SZÖVETSÉGÉNEK AJÁNLÁSÁVAL

 

BUDAPESTEN

KERESÜNK

 

KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKÁRA

 

KONYHAI KISEGÍTŐKET

SZAKÁCSOKAT

HENTESEKET

BOLTI ELADÓKAT

TAKARÍTÓKAT

CSOMAGOLÓKAT

MOSOGATÓKAT

 

VÁRJUK A JELENTKEZÉSÉT MINDENKINEK!

Keressék Csordás Istvánnét, Tecát!

Telefon: +36 30 372 7399

E-mail: teca.csordas@gmail.com 

 
NÉVNAP KÖSZÖNTŐ

Boldog névnapot kívánunk!

 

 

 
IDŐ
 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2013-06-07
 
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.